Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yapı çışitalarında kullanılan baplar kârlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bâtıneride mahsur kalabilir.

Yangın çısoy ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve müntesip mimarinın güvenliğini sağlayan kapıya yangın bapsı adı verilmektedir.

Kullanılan kapı fitili derunin duman sızdırmazlık şarkaı yoksa elan ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim esenlanabilir.

İstenmeyen bir kondisyon meydana ulaştığında önemi bir anda yaşamsal bir seviyeye çıdem yangın bapları, bu sebeple yalnız her maslahatletmenin sahip olması gereken baplar arasındadır. Kayranında uzman ekiplerin kurması ve TSE standartlarına şık biçimde üretilmeleri çıkış noktasında emin bir yerın yaratılmasını esenlayabilmektedir.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı nöbet otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı kabil.

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalı, kolaylıkla ve hariçya sadık açılmalıdır.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak horda dünya meydan illere ihtimam vermekteyiz.

Kestirmece 20 bülten tecrübemizle ve her biri konusunda bilirkişi olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çaldatmaışmalarımızla siz muteber iş ortaklarımızın sağlıklı çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda de geceleri parlayan bir dokumada olan bu tasarlar ağır durumların yolculuk göstericisidir.

Yangın kapısı fiyatları fevkda adetlan bütün bileğsorunkenlere bentlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve ana bapların cepheı nöbet yangına dayanıklı iç Yangın Merdiveni Kapısı kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabil, bir odanın dâhilindeki farklı bir göz kapısı da olabilir.

Biriyi firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve sevimli güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Report this wiki page